HORVÁTH MÁRIA MARGIT

Francia nyelv oktatása, nagy tapasztalattal, hatékony módszerrel. Vizsgafelkészítés, általános és szakmai is, vendéglátás, gasztronómia, idegenforgalom tárgyban.  Orosz nyelv oktatása alap-, és középfokon. Minden korosztálynak. Gyermekek számára játékos, különleges módszerrel (zenével, tánccal) Általános és középiskolások korrepetálása, felzárkóztatása francia nyelvből. Idősek "terápiás" nyelvtanítása, különleges tekintettel a memória megőrzésére, újrafejlesztésére. Külföldi tanulmányúton szerzett tapasztalatok (Franciaország, Svájc.) Ezen módszerek beépítése a tanításba. Házhoz is megyek, egyéni, vagy csoportos oktatás. A csoportlétszám max. 5 fő. Irányár 3500 Ft/45 perces óra.

Nyelvek
francia, orosz
Nyelvóra típusok
általános
Szintek
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Oktatás tanárnál
Igen
Oktatás tanulónál
Igen
Online oktatás
Igen
Tanári diploma
Igen
Francia nyelvóra (francia általános) - 2 000 Ft
Orosz nyelvóra (orosz általános) - 2 000 Ft

Francia tanulás blog

Francia kifejezések divatimádóknak

2019-05-16

Hoztunk 10 kifejezést, amit - bár biztosan sokan ismertek - de korántsem biztos, hogy mindenki tudja róluk, hogy eredetük francia.

Magázás franciául

2019-04-05

A francia nyelvben az udvariasságot és a magázást úgy lehet kifejezni, ha nem azt mondjuk valakinek, hogy tu (azaz te), hanem azt, hogy vous ( azaz Ön).

Húsvét Franciaországban

2019-03-15

Igen nagy ünnep a franciáknál a Húsvét. Sok hagyomány hasonlít a hazánkra is jellemző szokásokra, de azért vannak eltérőek is.