Online francia

2018-08-16

Ezekkel a francia nyelvleckékkel otthon is gyakorolhatsz, ráadásul ingyen. Íme, a legjobb online tanfolyamok franciából kezdőknek és haladóknak.

Internetpolyglot.com, Bonjour.com

Online franciaAz internetpolyglot.com oldalon témakörök szerint csoportosított szójegyzéket találsz, és meg is hallgathatjátok a helyes kiejtést. A bonjour.com oldal hasonlóan működik, de itt nemcsak szavakat, hanem kifejezéseket is találsz.

Ingyenfrancia.blogspot.hu

Az ingyenfrancia.blogspot.hu oldalon huszonkét, kezdőknek szóló rövid lecke érhető el, szószedetekkel, rövid nyelvtani magyarázatokkal és a legfontosabb igék ragozásával. A blog főleg akkor lehet hasznos, ha franciaországi utazást terveztek, vagy egy nyelvtanfolyam előtt szeretnétek ismerkedni a nyelvvel. Zárójelben a kiejtés szerinti leírást is megtaláljátok.

Frenchspanishonline.com

Ezzel az oldallal tényleg megtanulhatsz franciául: nyelvtani leckéket, magyarázatokat és oktatóvideókat is találsz. Külön pontban kaptak helyet az igeragozások, a legnehezebben megjegyezhető sajátosságok, a témakörök szerinti szójegyzék és a párbeszédes szituációk is: a kiejtést meg is hallgathatod.

Frenglishnews.com

Igazi különlegesség ez a kétnyelvű, angol-francia hírportál, amelyen meg is hallgathhatod a francia nyelvű híreket.

 

Jó francia tanulást kívánunk! :)

 

Válassz francia nyelvtanárt magadnak!

Francia nyelvóra

francia általános
A1, A2, B1, B2, C1
Fördős Nóra
3 500 Ft

9 éve Monacóban élő, diplomás francia tanár vagyok, 15 éves beszéd központú oktatási és online oktatási tapasztalattal várom a francia nyelv szerelmeseinek jelentkezését! 

Beszéd központú

francia általános
A1, A2, B1, B2, C1
Fördős Nóra
3 500 Ft

9 éve Monacóban élő, diplomás francia tanár vagyok, 15 éves beszéd központú oktatási és online oktatási tapasztalattal várom a francia nyelv szerelmeseinek jelentkezését! 

Francia nyelvóra

francia általános
A1, A2, B1, B2, C1
HORVÁTH MÁRIA MARGIT
2 000 Ft

Francia nyelv oktatása, nagy tapasztalattal, hatékony módszerrel. Vizsgafelkészítés, általános és szakmai is, vendéglátás, gasztronómia, idegenforgalom tárgyban.  Orosz nyelv oktatása alap-, és középfokon. Minden korosztálynak. Gyermekek

Magánóra

francia általános
A1, A2, B1, B2, C1
Sárkány Enikő
3 000 Ft

Angol, francia, orosz nyelvből tanítás általános és szakmai – gazdasági, kereskedelmi, business, idegenforgalmi – nyelvből kezdőtől a felsőfokig, nagy tapasztalattal rendelkező külkereskedőtől minden korosztály számára. Sikeres, felkészítés közép és emelt szintű érettségire, különböző nyelvvizsgákra egyéni igények figyelembe vételével, kiegészítő anyagok biztosításával. Vállalom továbbá külföldiek számára magyar, mint idegen nyelv oktatását, kezdőtől a felsőfokig céges tanfolyamokat, fordítást és tolmácsolást Ezen kívül állásinterjúra is felkészítek jelentkezőket és segítek elkészíteni az önéletrajzot az említett nyelveken.    

Francia nyelvóra

francia általános
A1, A2, B1, B2
Andrea Hulyák
3 400 Ft

Francia nyelvóra

francia általános
A1, A2, B1, B2
Teuchter Ernőné
2 500 Ft

Francia nyelvtanitás Biatorbágyon és skype-on.gyermekeknek játékos korrepetálás,Diákoknak,és felnötteknek célzott nyelvvizsgára felkészités egyedi,módszerrel,eredeti anyanyelvi anyagokkal,nyelvtani tesztekkel és hanganyagokkal.Egyénhez igazodó ütemben.Interwiew-ra felkészités,60 kérdés 60 válasz,egyedileg kidolgozott "HR"-es anyagokkal..Sok éves anyamyelvi országokban szerzett tapasztalattal/Franciaország,Belgium,Észak-Afrika/ várom kedves tanitványaimat.

Francia tanulás blog

Francia kifejezések divatimádóknak

2019-05-16

Hoztunk 10 kifejezést, amit - bár biztosan sokan ismertek - de korántsem biztos, hogy mindenki tudja róluk, hogy eredetük francia.

Magázás franciául

2019-04-05

A francia nyelvben az udvariasságot és a magázást úgy lehet kifejezni, ha nem azt mondjuk valakinek, hogy tu (azaz te), hanem azt, hogy vous ( azaz Ön).

Húsvét Franciaországban

2019-03-15

Igen nagy ünnep a franciáknál a Húsvét. Sok hagyomány hasonlít a hazánkra is jellemző szokásokra, de azért vannak eltérőek is.