Francia nyelvóra

Francia nyelv oktatása, nagy tapasztalattal, hatékony módszerrel. Vizsgafelkészítés, általános és szakmai is, vendéglátás, gasztronómia, idegenforgalom tárgyban.  Orosz nyelv oktatása alap-, és középfokon. Minden korosztálynak. Gyermekek számára játékos, különleges módszerrel (zenével, tánccal) Általános és középiskolások korrepetálása, felzárkóztatása francia nyelvből. Idősek "terápiás" nyelvtanítása, különleges tekintettel a memória megőrzésére, újrafejlesztésére. Külföldi tanulmányúton szerzett tapasztalatok (Franciaország, Svájc.) Ezen módszerek beépítése a tanításba. Házhoz is megyek, egyéni, vagy csoportos oktatás. A csoportlétszám max. 5 fő. Irányár 3500 Ft/45 perces óra.

Kérem az oktató elérhetőségeit!
Nyelv
francia (általános)
Szint
A1, A2, B1, B2, C1
Oktatás tanárnál
Igen
Oktatás tanulónál
Igen
Online oktatás
Igen
Tanári diploma
Igen
Ár
2 000 Ft

A nyelvóra ára: 2 000 Ft

Kérlek, töltsd ki a űrlapot az oktatóval való kapcsolatfelvételhez!
Az űrlap elküldése után megjelennek az oktató elérhetőségei és az oktatót is értesítjük, hogy fel szeretnéd venni vele a kapcsolatot!

Francia tanulás blog

Francia kifejezések divatimádóknak

2019-05-16

Hoztunk 10 kifejezést, amit - bár biztosan sokan ismertek - de korántsem biztos, hogy mindenki tudja róluk, hogy eredetük francia.

Magázás franciául

2019-04-05

A francia nyelvben az udvariasságot és a magázást úgy lehet kifejezni, ha nem azt mondjuk valakinek, hogy tu (azaz te), hanem azt, hogy vous ( azaz Ön).

Húsvét Franciaországban

2019-03-15

Igen nagy ünnep a franciáknál a Húsvét. Sok hagyomány hasonlít a hazánkra is jellemző szokásokra, de azért vannak eltérőek is.